Glenfiddich Project XX

8,1
Proefnotitie
Proefnotitie

Kleur

Donker goud.

Geur

Klassieke fruitigheid met tonen van appel en peer. Een perfecte balans van vanille en rietsuiker met een randje zouthout

Smaak

Diepe en rustig, de zoetheid van suikerspin wordt gecomplimenteerd door ongebruikelijke tonen van geroosterde amandelen en droge tanines

Afdronk

Langdurig met een bijsmaak van zoet eiken

Informatie

Bij Project XX (Latijn voor twintig), werd de kennis van Brian op de proef gesteld. Waar hij normaal uit een miljoen vaten kan kiezen, moest hij nu werken met slechts 20 vaten die de wereldwijde twintig ambassadeurs van Glenfiddich met liefde voor hem geselecteerd hadden. Deze whisky heeft een hoger alcohol percentage en is niet koud gefilterd wat voor een unieke smaak zorgt.

Meer details op Drammer.com

WhiskyPrijzen.nl heeft de prijzen van 6 webshops vergeleken waar Glenfiddich Project XX Single Malt wordt verkocht voor een prijs tussen de 47 en 62 Euro.

Jouw whisky app met barcode scanner, alle WhiskyPrijzen.nl prijzen en de beste whisky aanbiedingen op een rij. Hou eenvoudig je verlanglijst, collectie en beoordelingen bij.

— Advertentie —

AdBlocker gevonden

Deze website wordt gefinancieerd door advertentie inkomsten. Schakel je AdBlocker uit of whitelist onze site om de prijzen weer te geven.

gemarkeerde shops betalen ons een kleine vergoeding voor elke bestelling die gemaakt wordt via deze website.